Hány féle követ hordhatunk egyszerre?
2015. április 15. írta: gyógyítókövek

Hány féle követ hordhatunk egyszerre?

fullsizerender_12.jpg

Rengetegen tették fel már ezt a kérdést. Nem tudom hogy van-e szabály erre...de az biztos, hogy mint minden más esetben is, fontos hogy tudjuk mit szeretnénk, legyen célunk! Döntsük el mi a legfontosabb. Mindent nem akarhatunk egyszerre, azonnal. 

Mikor felkeresnek, hogy egyedi ékszert készítsek, általában ezt szokták írni:

 

"olyan ékszert szeretnék mi javulást hoz anyagi helyzetemen, gyógyulást hoz panaszaimra, fogyni is szeretnék, ja meg a párkapcsolatom sem a legjobb...és most lesznek a vizsgáim... arra is jó legyen..."

De akkor mit is szeretne?? 

Én személy szerint a két kőből készült karkötőket kedvelem, kivétel természetesen a csakra ékszereket. A hegyikristály általában csak generátor kőként szerepel, mindennel kombinálható, ilyen talán még a rózsakvarc az ametiszt és a jáde. A többi, erősebb hatású kövek társítását alaposan meg kell gondolni. Erőteljes rezgéseik káoszt okozhatnak, és egyáltalán nem lesznek segítségünkre, feszültséget, zavart kelthetnek bennünk. 

De szerencsére a kövek ezt jelzik is felénk. Általában ezeket a káosz ékszereket nem is szeretik hordani, sokszor nem is tudják, mert rövid időn belül elveszik vagy elszakad. Mindig hagyatkozz az intuíciódra, és tudni fogod, mi az az egy, amire éppen akkor szükséged van.

http://www.segitokovek.hu/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://segitokovek.blog.hu/api/trackback/id/tr837370602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istvanka60 2018.02.12. 14:24:11

Egyedi ásvány ékszerek, ezoterikus és gyógyító ásványok közvetlenül a készítőtől. A webáruház kizárólag egyedi ásvány ékszerek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. egyediasvanyekszerek.hu/
süti beállítások módosítása