Mire is jó a kristályvíz?
2015. április 02. írta: gyógyítókövek

Mire is jó a kristályvíz?


viz.jpgA természetes, tiszta, élő vizek kristályai gyönyörű, hibátlan hatos-szerkezettel rendelkeznek és magas rezgésű energiákat tartalmaznak, melyek segíthetik élettevékenységünket, immunrendszerünket, fokozhatják a tápanyagok felszívódását és a méregtelenítést. Az élő víz frissít és hidratál. Nem tartalmaz káros, a szervezetünket romboló információkat.

A klórozott, hosszú csővezetékeken, magas nyomás alatt áthaladó csapvízben a vízkristályok legtöbbször ki sem alakulnak, vagy ha mégis, akkor torzak vagy hiányosak lesznek. Szervezetünkben az élettani folyamatok csak rendezett szerkezetű vízben zajlanak, ha szétesett, kristályszerkezet nélküli víz kerül a szervezetbe, azt a szervezetnek előbb át kell alakítania rendezett vízzé, és ez jelentős energiaveszteséggel jár.

 

img_2149.JPG

A kristályok segítenek a víz szerkezetének helyreállításában. A kristályokkal informált víz megvéd minket a betegségektől, segítik szervezetünk méregtelenítését és a sejtek hibátlan regenerálódását.

Áruházunkban található kristályokkal töltött üvegcsövekkel mindenki könnyedén otthon is elkészítheti a kristályvizet. Nem kell mást tenni, mint az üvegcsövet egy vízzel teli kancsóba vagy közvetlen a poharunkba állítani. A víz 2-3 óra múlva szerkezetileg megváltozik és információval töltődik.

Termékeink:

http://www.segitokovek.hu/kristalyviz_124

 

A bejegyzés trackback címe:

https://segitokovek.blog.hu/api/trackback/id/tr997332304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása