Töltsd fel magad kristályvízzel!
2015. március 24. írta: gyógyítókövek

Töltsd fel magad kristályvízzel!

img_2104.JPG

A víz életünk alapja. Az ásványok és a drágakövek pozitív rezgéseit tartalmazó kristályvíz csodás gyógyító elixírként hat fizikális, lelki és szellemi problémákra, betegségekre. Könnyű elkészítésének, széles körű felhasználhatóságának, eredményes gyógyító hatásának köszönhetően a drágakővizek előállítása jelenleg a drágakőgyógyászat legintenzívebben fejlődő ágazata. 

A kristályvizek előállítása során az ásványokba zárt információk átkerülnek a vízbe. Az így informált vizek külsőleg vagy belsőleg alkalmazva a kövekhez hasonló hatást fejtenek ki az emberi szervezetre. A homeopátiás orvosláshoz hasonlóan a kristályvizek is az információs orvoslás gyógyszerei. Kristályvizek előállításakor nem kerül a vízbe oldott anyag, a víz tehát anyagát tekintve nem változik meg, de valami különbség mégis érzékelhető. Az íze lágyabb zamatosabb, frissebb lesz. Fontos viszont, hogy a vízbe helyezett kristályok nem váltják ki a vízszűréssel történő tisztítását, semmilyen káros anyagot nem távolítanak el belőle! Kristályvíz készítéshez minden esetben szűrt tisztított vizet használjunk, a vezetékes víz kevésbé alkalmas. Lehetőség szerint forrásvizet, üvegbe palackozott ásványi anyagokban szegény vizet, aktív-szénszűrővel, vagy ozmózis szűrővel tisztított vizet használjunk.

Webshopunkban található termékekkel mindenki könnyedén elkészítheti a kristályvizét. Az ásványokat üveg csőbe helyeztük, így az energetikai tisztításon és töltésen kívül semmi teendőnk nincs, csak állítsuk a kristályokkal teli kémcsövet kancsónkba. Ezzel a módszerrel a víz kb. 4-16 órán át készüljön. Ez edény folyamatosan újra tölthető mivel a víz nem érintkezik közvetlen a kövekkel így elkerülhető a károsodás és a baktériumok elszaporodása. Ezzel a módszerrel a vízben oldódó köveket is alkalmazhatjuk. Számomra ez a leg biztonságosabb és leg egyszerűbb módja a kristályvíz készítésének. Ha nincs elegendő időnk a kristályokkal teli kémcsövet állítsuk közvetlen a poharunkba, vagy kevergessük meg vele italunkat. A kristályokkal teli üvegcsővel kevert csapvíz lágyabb és ízletesebb, a gyümölcslevek és teák kevésbé savasak, a kávé elveszíti kesernyés utóízét, az italok jobban kiadják természetese aromájukat. A megfelelően összeválogatott kövekkel kiváló gyógyító elixírek készíthetők.

img_2152.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://segitokovek.blog.hu/api/trackback/id/tr677300367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása